REDDET LIV: Rebecca 17 hadde tre ting på listen over ting hun ville gjøre før hun døde. Å reise til Spania og å kysse i regnet hadde hun allerede gjort. Å redde livet til en venn ble det siste hun gjorde. Foto: Minnegruppa på Facebook
REDDET LIV: Rebecca 17 hadde tre ting på listen over ting hun ville gjøre før hun døde. Å reise til Spania og å kysse i regnet hadde hun allerede gjort. Å redde livet til en venn ble det siste hun gjorde. Foto: Minnegruppa på FacebookVis mer

17-årige Rebeccas store ønske var å redde et liv. Det ble det siste hun gjorde

Minnes tenåringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Rebecca Townsend, en tenåring fra Connecticut i USA, skulle denne høsten begynne på Notre Dame-universitetet, men 2. juli inntraff tragedien.

Rebecca var ute for å se på en fyrverkerioppvisning med en venn, Ben Arne, men på vei tilbake fra showet ble de to påkjørt. Rebecca døde senere av skadene.

Rebeccas søster Victoria besøkte Ben på sykehuset, og han kunne fortelle at det siste Rebecca gjorde var å dytte ham unna bilen som kom mot dem.

- Det siste jeg husker er at hun dytter meg vekk, skal han ha sagt ifølge Independent.

«Bucket list» I tiden etter ulykken fant familien også ut at Rebecca hadde hatt en liste over ting hun ville gjøre i løpet av livet. Den var som følgende:

1) Besøke Spania
2) Kysse i regnet
3) Redde et liv

De to første hadde hun krysset av i løpet av de foregående årene da hun reiste til Spania med familien sin, og kysset kjæresten sin i regnet.

Nå hadde hun fullført listen sin.

Søsteren forteller videre at dette ga familien en form for trøst i den vanskelige tiden.

Minnes I ettertid har familien også opprettet en Facebook- og en Instagram-konto for å hedre Rebecca. Responsen har vært overveldende og kondolansene har tikket inn fra hele verden.

Også flere brukere har fulgt Rebeccas eksempel, og gått ut for å gjøre en god gjerning. Spesielt dette varmer hjertet til søster Victoria.

- Det betyr så mye for meg at hun lever videre i hjertene til andre. Det vi må huske i denne tragiske historien er at Rebecca var så full av kjærlighet, og at vi har så mange muligheter til å vise den samme kjærligheten.