17-åring alvorlig skadd i MC-ulykke

Ble påkjørt av bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En 17 år gammel gutt ble fløyet til sykehus med alvorlige skader etter at motorsykkelen hans ble påkjørt av en bil på fylkesvei 120 ved Tomter i Østfold lørdag kveld.

- Vi fikk melding klokken 21.45 om et sammenstøt mellom en bil og en moped, men det viste seg etter hvert at det var snakk om en lett motorsykkel. Føreren av denne, en 17 år gammel gutt, ble alvorlig skadd i ulykken. Politipatruljen som kom først til stedet ga livreddende førstehjelp før 17-åringen ble fløyet til Ullevål, opplyser operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt til NTB.

En jevnaldrende jente, som var passasjer på motorsykkelen ble kjørt til sykehus for en sjekk, men hun skal kun ha fått lettere skader.

Sveen sier ulykken skjedde da bilen skulle kjøre forbi motorsykkelen. De to som satt i bilen, to 19 år gamle menn, ble sendt til legevakten for sjekk.

- I tillegg blir alle de involverte forsøkt fulgt opp via kriseteam på bakgrunn av at det har vært en traumatisk ulykke.

Ced 1-tiden fikk politiet beskjed fra Ullevål sykehus om at 17-åringen lå på operasjonsbordet, men Sveen har ikke fått noen nærmere oppdatering om guttens skadeomfang og status.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer