17-åring bak skoleskyting i Canada

Siktet for å ha drept fire personer.

BLE ANGREPET:  Gutten som ble pågrepet og siktet for å ha skutt og drept fire personer i byen La Loche i Canada fredag, var 17 år gammel. Dette bildet er tatt utenfor skolen fredag. Foto: Joshua Mercredi/The Canadian Press via AP
BLE ANGREPET: Gutten som ble pågrepet og siktet for å ha skutt og drept fire personer i byen La Loche i Canada fredag, var 17 år gammel. Dette bildet er tatt utenfor skolen fredag. Foto: Joshua Mercredi/The Canadian Press via AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Gutten som ble pågrepet og siktet for å ha skutt og drept fire personer i byen La Roche i Canada fredag, var 17 år gammel.

Det ble funnet to personer skutt og drept i 17-åringens hjem da han ble pågrepet. Senere skjøt og drepte han to personer på skolen, opplyser canadisk politi lørdag.

Det har ikke vært kjent tidligere hvem drapspersonen var, bortsatt fra at det var en umyndig mann som selv var elev ved skolen. Han er blitt avhørt gjennom lørdagen.

Skytingen skjedde fredag ettermiddag i byen La Roche i Canada, på en skole med 900 elever i provinsen Saskatchewan.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer