17-åring fengslet i fire uker for Rolvsøy-drapet

17-åringen som er siktet for å ha drept 25 år gamle Richard Sandtangen på Rolvsøy i Østfold lørdag, ble tirsdag varetektsfengslet med brev- og besøksforbud i fire uker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette opplyser politiadjutant Elin Fossum i Fredrikstad politidistrikt, til NTB. 18-åringen som også er siktet for drapet, har samtykket i varetektsfengsling i fire uker. Samtykket gjelder fengsling med brev- og besøkskontroll. Politiet ønsket brev- og besøksforbud for 18-åringen.

De to mennene som er fra Sarpsborg, nekter begge straffskyld. Begge har valgt å forklare seg for politiet. Fossum ønsker ikke å si noe om hva de forklarer.

25 år gamle Richard Sandtangen ble funnet drept i et bolighus på Rolvsøy lørdag kveld. Han har trolig blitt slått i hjel under et voldsomt basketak. Politiet hadde tirsdag mottatt den foreløpige obduksjonsrapporten av avdøde, men ifølge Fossum ønsker ikke politiet å gå ut med detaljer om denne.

- Vi vil si minst mulige om de faktiske forhold, blant annet fordi vi ikke utelukker flere pågripelser i saken, sier hun til NTB.

(NTB)