Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- 17-åring fikk ikke ha fest - drepte foreldrene

Brutalt drap i Florida.

DREPT: Blake og Mary-Jo Hadley ble drept av sin 17 år gamle sønn Tyler. Han slo dem i hjel med en hammer fordi han ikke fikk lov til å ha fest. Foto: Politiet
DREPT: Blake og Mary-Jo Hadley ble drept av sin 17 år gamle sønn Tyler. Han slo dem i hjel med en hammer fordi han ikke fikk lov til å ha fest. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 17 år gamle Tyler Hadley fra Florida skal ha drept foreldrene sine med en hammer for deretter å gjemme dem på soveværelset mens hans hadde fest.

Årsaken til det brutale drapet skal ha vært at foreldrene nektet ham å ha hjemmefesten. Etter drapet slo unggutten seg imidlertid løs med omtrent 40-60 venner inne i huset.

Festlighetene endte da en tipser ringte politiet rundt 4.30 på morgnen. Da politiet kom til stedet fant de Blake og Mary-Jo Hadley drept og låst inne på et soverom.

Drept med hammer - Vi tror drapene fant sted utenfor døren til foreldrenes soverom. Vi tror at moren ble drept først, deretter faren. Tyler har lagt likene tilbake på rommet og plassert hammeren imellom dem, sier Tom Nichols fra Port St. Lucie-politiet til WSN-TV.

Også vennene som var tilstede på festen er forferdet over det som har skjedd.

- De sa han drepte foreldrene sine fordi de ikke ville la ham ha fest, sier Adam Gibbs.

- Han hadde fest etter drapene. Det var nådeløse og brutale drap, og så kom Facebook-invitasjonen til festen, legger Don Kryak til.

- Hva skjedde? Den drepte faren (54) jobbet for Florida Power and Light og moren (47) arbeidet som lærer i nærområdet. I tillegg til Tyler hadde paret en sønn på 23 som ikke bodde hjemme.

Tyler er nå siktet for to overlagte drap og holdes fengslet hos Port St. Luice County-politiet. Frem til nå har han nektet å snakke med etterforskere og må møte for retten i dag.

- Dette er ikke den Tyler jeg husker. Hva skjedde? Det er uvirkelig, sier Reann Wallace, som har vært nabo til familien siden Tyler ble født.

SLÅTT IHJEL: Foreldrene ble slått ihjel med en hammer. Foto: Port St. Lucie Police
SLÅTT IHJEL: Foreldrene ble slått ihjel med en hammer. Foto: Port St. Lucie Police Vis mer