Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

17-åring fryktes druknet

Båtmannskap leter etter 17 år gamle Cathrine Bjørgulfsen Fossum. Jenta ble sist sett på et vennetreff i Kristiansand natt til lørdag

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Mye tyder på at hun har druknet, sier politiinspektør Ole Hortemo ved Kristiansand politidistrikt.

Cathrine ble sist sett natt til lørdag da hun forlot Hotel Caledonien i Kristiansand uten ytterklær.

12 timer senere, lørdag formiddag, ble noe som liknet en menneskekropp sett flytende i havnebassenget. Politiet fester lit til denne vitneforklaringen.

- Mye tyder på at jenta har druknet. Vi fortsetter å søke med båt, flysøk er også under vurdering, opplyser politiinspektør Hortemo i Kristiansand politidistrikt.

Dykkere har søkt etter jenta i havnebassenget i Kristiansand. Nå er letingen begrenset til båter som søker på havoverflaten og langs holmer og strender utenfor havna.

Sammen med kjæresten

Fredag kveld var Cathrine sammen med kjæresten sin og felles venner på Hotel Caldonien. Politiet har avhørt flere personer, men har ikke funnet noe som kan ha ført til at jenta forlot hotellet i affekt.

- Vi har fått klarhet i hva som skjedde i forkant. Jenta var ikke hovedperson i noe personlig drama, sier Hortemo.

Cathrine Bjørgulfsen Fossum ble sist sett klokka 01.45. Hun er 174 centimeter høy, spedbygd og har brunrødt skulderlangt hår. Øynene hennes er blå.

Politiet har foreløpig ingen grunn til å tro at noe kriminelt kan hendt den 17 år gamle jenta.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media