Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

17-åring halshugd av berg-og-dal-bane

Skulle hente skyggelua si.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det gikk fryktelig galt da en 17 år gammel gutt trolig skulle hente kapsen sin, som han hadde mistet under en berg-og-dal-banetur i fornøyelsesparken Six Flags Over Georgia i delstaten Georgia.

Den populære Batman-berg-og-dal-banen, som har en toppfart på over 80 km/t, kjørte for fullt da 17-åringen ble truffet og drept momentant.

Godt merket

- Ingen kan med sikkerhet si hvorfor 17-åringen og en kamerat tok seg over flere høye gjerder og beveget seg inn på området som var merket med flere fare- og forbudsskilt, sier talskvinne Hela Sheth i en pressemelding.

Etterforsker ulykken

- Vi etterforsker vitneutsagn som forteller at tenåringen skulle hente skyggelua si, som hadde blåst av under en tur med berg-og dal-banen, sier politibetjent Dana Pierse, ifølge nyhetsbyrået AP. 

Hverken 17-åringens kamerat eller passasjerene på berg-og-dal-banen skal ha kommet fysisk til skade. 

Fornøyelsesparken stengte berg-og-dal-banen etter den tragiske ulykken.

image: 17-åring halshugd av berg-og-dal-bane
image: 17-åring halshugd av berg-og-dal-bane
ETTERFORSKES: - Vi etterforsker vitneutsagn som forteller at tenåringen skulle hente skyggelua si, som hadde blåst av hodet hans under en tur med berg- og dalbanen, sa politibetjent Dana Pierse i en uttalelse i går. Foto: Scanpix/AP

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!