17-åring omkom etter tunnelkrasj

Han og en annen 17-åring kjørte i veggen i Tromsøysundtunnelen natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Søndag morgen døde en 17 år gammel gutt av skadene han pådro seg, da bilen han kjørte traff veggen i Tromsøysundtunnelen.

I bilen satt også en annen 17-åring som nå ligger til observasjon på Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN).

- Vi fikk melding 01.30 om at en bil hadde kjørt i veggen i Tromsøysundtunnelen. Det var to personer i bilen. Den 17 år gamle sjåføren måtte skjæres ut av bilen og ble raskt fraktet til sykehuset, som ligger rett ved ulykkesstedet, sier operasjonsleder Arild Falck Johansen i Troms politidistrikt til Dagbladet.no.

Han forteller at bilen ble knust i møtet med tunnelveggen. Klokken 06.30 søndag morgen kom meldingen om at den 17 år gamle sjåføren hadde omkommet.

Politiet etterforsker saken, og vil sette i gang tekniske undersøkelser og eventuelt vitneavhør.

- Dette er en svært alvorlig sak, som vi vil etterforske, men foreløpig holder vi alle muligheter åpne når det gjelder ulykkesårsaken, sier Falck Johansen.

Tromsøysundtunnelen har vært stengt siden ulykken og trafikken går nå om Tromsøbrua. Skader i tunnelveggen gjør at politiet er usikre på når Tromsøysundtunnelen vil gjenåpnes for trafikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer