Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

17-åring omkom under øvelseskjøring

En 17 år gammel gutt mistet livet i en frontkollisjon på E134 i Tysvær utenfor Haugesund. 17-åringen øvelseskjørte med sin 53 år gamle far da ulykken skjedde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Sønnen døde trolig momentant da en bil som kjørte vestover på E134 kom over i motgående kjørefelt. Faren satt i passasjersetet, og ble fraktet til Haugesund sjukehus med sjokkskader etter ulykken, sier operasjonsleder Håkon Thuestad ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.

I den andre bilen satt det fire mennesker fra Karmøy. De slapp alle fra ulykken med lettere skader. Politiet tror føreren av denne bilen, en nyere Opel, sovnet bak rattet, og mener det er årsaken til at bilen kom over i motgående kjørefelt.

17-åringen øvelseskjørte i en VW Boble fra 1973. Han bodde sammen med familien i Tysvær, bare tre eller fire kilometer unna ulykkesstedet.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 18.35 søndag ettermidda g. E134 var ved 21-tiden åpnet for normal trafikk igjen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling