Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

17-åring rispet med kniv på vei til skolen

Politiet i Oslo leter etter to gjerningsmenn etter at en 17 år gammel gutt ble rispet i magen med en skarp gjenstand på vei til skolen torsdag morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 17 år gamle gutten sa fra til rektor om hendelsen, som skjedde ved Lindeberg T-banestasjon, da han kom til skolen torsdag morgen.

- Hendelsen skal ha skjedd like før skolestart klokka 8.30, da han var på vei til skolen. Det er brukt en skarp gjenstand, muligens en kniv, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til NTB.

En ambulanse kom til skolen og undersøkte gutten. Det ble ikke funnet alvorlige skader, men 17-åringen ble likevel tatt med til legevakt for sjekk.

- Den fornærmede har forklart at to gjerningsmenn i 20-årene forsvant fra stedet etter ugjerningen. Vi har flere patruljer i området som forsøker å finne dem. Vi prøver å avdekke bakgrunnen for hendelsen eller om det skjedde helt uprovosert, sier Pedersen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!