Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

17-åring siktet for å ha knivstukket mann i hodet

En 25 år gammel mann ble stukket med kniv på Kløfta natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 17-åring er siktet for å ha knivstukket en 25 år gammel mann i hoderegionen.

- En person er knivstukket i hoderegionen. Hendelsen skjedde på Kløfta, og vi har pågrepet en mistenkt gjerningsperson. Han ble påtruffet i nærheten, sier operasjonsleder Fredrik Solbakken i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

Mannen ble ikke livstruende skadd i knivstikkingen som fant sted natt til søndag. Senere samme natt kom en annen mann i 20-årene i konflikt med den siktede 17-åringen. Heller ikke denne episoden resulterte i alvorlige skader, ifølge NRK.

Det var ingen relasjon mellom de fornærmede og 17-åringen før voldshendelsene.

Mistenkte er mindreårig gutt
Den mistenkte gjerningspersonen er ifølge operasjonslederen mindreårig gutt fra Romerike.

- Vi har litt kjennskap til ham fra før, men ikke veldig mye, sier Solbakken.

Mannen som er knivstukket har adresse i Oslo. Også en annen mann i midten av 20-årene var i konfrontasjon med gjerningspersonen.

Han ble ikke skadet med kniv, men skal ha blitt slått ned. Det var han som kontaktet politiet klokka 03.50 natt til søndag.

- Han blødde litt og ble sendt til legevakta, men det var ikke noe alvorlig og han er nå dimittert derfra, sier Solbakken til Romerike Blad.

Også mannen som ble knivstukket skal ha kontaktet politiet, og var da ved bevissthet.

Blir avhørt søndag
Foranledningen til knivstikkingen ved politiet foreløpig lite om. Hendelsen skal ha skjedd utendørs.

Mistenkte skal bli avhørt senere søndag. Han skal ikke være skadet. Mistenkte skal ha gjort utslag på politiets alkometer.

- Han er mindreårig, men på grunn av sakens alvorlighet er han besluttet pågrepet. Det er for tidlig å si noe om han skal varetektsfengsles, det får vi se på etter avhør, sier Solbakken til RB.

Hele Norges coronakart