17-åring ville drepe for familiearven

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 17 år gamle datteren ville ikke dele familiearven med noen. Derfor ville hun drepe sine egne foreldre, tre søsken og mormoren for å få enerett på et millionbeløp. Nå blir 17-åringen og hennes 18 år gamle kjæreste tiltalt for drap, samt forsøk på og planlegging av drap, skriver svenske Aftonbladet.

Om natten 20. april i år tok kjæresteparet seg inn i familievillaen i Gislaved. Inne på foreldrenes soverom drepte 17-åringens kjæreste moren med en hammer. 17-åringens far ble påført ti hammerslag, men overlevde. Siden angrepet har han ligget på sykehus med alvorlige skader i hodet og vært ute av stand til å kommunisere.

17-åringens eldre søster rakk å rømme huset og fikk varslet politiet. Det kyniske kjæresteparet ble pågrepet av politiet før de rakk å utføre de planlagte drapene på mormoren og brødrene.

Det hører med til historien at de drapstiltalte hadde annonsert etter leiemordere på internett - og at de ville bruke millionarven på plastisk kirurgi for å forskjønne eget utseende. (ANB)