17.-maidebut i hvitt og blått

Eventyrjenta METTE-MARIT fra Kristiansand vinket for første gang fra slottsbalkongen i går. Moteekspertene mener hun klarte seg godt, men strides om klesvalget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Stemningen var spent på Slottsplassen, da Mette-Marit viste seg for første gang på Norges viktigste balkong. Hun vinket til folket og ble hyllet.

Med flere titalls telelinser fra hele Europa rettet mot seg virket den blide sørlandsjenta lettere nervøs. På under et halvt år har hun tatt skrittet inn i den kongelige familien. Og nå kan hun også vinke - på kongelig vis. For ett år siden sto hun på plassen og vinket opp.

ALLE TILSKUERNE på Slottsplassen stilte seg det samme spørsmålet: Hvordan vil hun opptre? Og hva slags klær går hun i? Spekulasjonene var mange, noen hadde antydet Vest-Agder-bunaden, andre trodde hun skulle gå i den omdiskuterte «fantasibunaden». Men så dukket hun opp i noe overraskende enkelt.

Mette-Marit ønsker å skape sin egen stil, sier alle som står henne nær. I går hadde hun valgt noe som var trygt - en eggeskallfarget, lang, innsvinget jakke med blå kjole under, blå 20-tallsinspirert hatt og hvite hansker.

Eivor Øvrebø (54), modellmammaen til Eva Sannum og daglig leder i Team Modeller i Oslo, er ikke mild i sin dom over klesvalget. Øvrebø synes Mette-Marit er ei søt jente, men skulle ønske at hun kunne gått mer fargerikt kledd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer