Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

17 Norwegian-kanselleringer tirsdag

Streikerammet.

STREIKERAMMET: Norwegian. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
STREIKERAMMET: Norwegian. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norwegian har foreløpig kansellert 17 avganger fra flyplasser i Norge, Sverige og Finland tirsdag.

Det er foreløpig ikke avtalt noe nytt møte mellom Norwegian-ledelsen og de streikende pilotene i selskapet, opplyser selskapets informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til NTB tirsdag morgen.

Alle som er berørt av tirsdagens kanselleringer, har fått beskjed på SMS.

- Vi prøver å operere så mange fly som mulig, men har kansellert noen få flyginger. Alle de berørte passasjerene har fått beskjed via SMS, og så mange som mulig er blitt booket om til neste flyging. Målet vårt er fremdeles å få alle passasjerer fram til destinasjonen sin, sier informasjonssjef Charlotte Holmbergh Jacobsson i Norwegian til NTB.

Alle Norwegians flypassasjerer anbefales å møte opp til riktig tid på flyplassene.

- De som blir berørt av streiken, vil få beskjed så fort som mulig av oss, sier Jacobsson. Hun sier reisende kan finne oppdatert informasjon om enkeltflyginger på selskapets nettsider.

Reisende som rammes av kansellerte fly som følge av streiken blant pilotene i datterselskapet Norwegian Air Norway, kan ringe telefonnummeret 21 49 21 49 for å få hjelp til å booke om billetter og få refusjon dersom de har krav på det.

Ni av de kansellerte avgangene tirsdag er fra Gardermoen, Flesland, Torp og Værnes. Avganger i Sverige og Finland blir også rammet.

(NTB)

Hele Norges coronakart