Corona:

170 elever i karantene

Skoleledelsen kritiserer festing i e-post.

MER SMITTE: Om lag 170 elever i 10. klasse på Majorstuen skole i Oslo er i karantene i høstferien. Tirsdag kom meldingen om nok en ansatt med covida-19-smitte. Arkivfoto: Lise Åserud / NTB
MER SMITTE: Om lag 170 elever i 10. klasse på Majorstuen skole i Oslo er i karantene i høstferien. Tirsdag kom meldingen om nok en ansatt med covida-19-smitte. Arkivfoto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Alle de om lag 170 elevene i de seks 10.-klassene på Majorstuen skole i Oslo ble brått satt i corona-karante fra sist fredag på grunn av konstatert covid-19-smitte hos en elev og en lærerstudent i praksis på skolen.

Det var bydelsoverlegen i skolens bydel Frogner som sist torsdag sendte mailen om positiv covid-19-test og karantene til flere hundre adressater - i hovedsak elever, foresatte og ansatte.

Dagbladet får bekreftet e-postens innhold, inkludert smitteutbruddet og karantenen, av bydelen.

Tirsdag, på den femte karantenedagen, og godt inn i skolens høstferie, kom en ny mail til samme, store, gruppe - nå fra en av lederne i administrasjonen på Majorstuen skole.

- Vi har nå et nytt smittetilfelle ved skolen, denne gang er det en ansatt som har fått påvist covid-19, og dette er tilknyttet smitten ved 10. trinn, står det i oppdateringen fra skoleledelsen.

Fester i karantene

Skolen har også en annen beskjed med alvorlig formaning til elever som allerede er i smittekarantane:

- I forhold til videre spredning er det forøvrig bekymringsfullt at vi har fått meldinger om at elever i karantene har deltatt i flere fester i helgen. Dette er et klart brudd på karantereglene, og vi er bekymret for konsekvensene dette vil få framover, skriver skoleledelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer