Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

18 år etter bilulykken, fikk mannen fjernet saks fra magen

- Levde et ganske vanlig liv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nesten 20 år etter en operasjon etter en bilulykke, har en vietnamesisk mann nå endelig fått fjernet en 15 centimeter lang saks som legene hadde glemt igjen i magen hans.

Ma Van Nhat ble skadd i en bilulykke i 1998 og operert på sykehus i Bac Kan-provinsen. De 18 årene gikk og han følte seg bra.

– Han spiste, drakk og levde et ganske vanlig liv, skriver helsedepartementets nyhetsnettsted Suc Khoe va Doi Song.

Men nylig begynte han å få smerter i magen. Den nå 54 år gamle mannen ble undersøkt med ultralyd, og da oppdaget legene at det lå en saks inne i magen hans, nær tarmsystemet. Dermed måtte han legges på operasjonsbordet og den 15 centimeter lange saksen hentet ut.

Myndighetene har nå satt i gang arbeidet med å spore opp legene som glemte igjen den uønskede gaven da de sydde ham igjen etter bilulykken i 1998.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling