Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

18-årige Selena funnet drept. 14 måneder gamle Owen er forsvunnet

Desperat leting etter gutten.

DREPT OG SAVNET: Selena Hidalgo-Calderon (18) er drept, mens sønnen Owen Hidalgo-Calderon (14 md.) er savnet. Foto: Sheriffen i Wayne County
DREPT OG SAVNET: Selena Hidalgo-Calderon (18) er drept, mens sønnen Owen Hidalgo-Calderon (14 md.) er savnet. Foto: Sheriffen i Wayne County Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Delstatspolitiet i New York har utstedt et AMBER (kidnapping)-varsel etter at en 18-årig mor er funnet død og hennes 14 måneder gamle sønn er forsvunnet.

«Barnet ble bortført under omstendigheter som gir politiet grunn til å anta at han er særdeles utsatt for alvorlig skade eller død», skriver sheriffen i Wayne County, ved sørenden av Lake Ontario, i etterlysningen.

Det var om morgenen onsdag 16. mai 18-årige Selena Hidalgo-Calderon ble funnet død i skogen nær sitt hjem i småbyen Sodus. Sønnen, Owen Hidalgo-Calderon, var borte. Ifølge TV-kanalen 13WHAM ABC trenger gutten astmamedisiner, og famlien bønnfaller nå offentligheten om hjelp.

Selenas 25-årige kjæreste er pågrepet i forbindelse med drapet. Han har i avhør knyttet seg selv til saken, og sier han bidro til å gjemme liket - men nekter for å ha tatt livet av 18-åringen.

Kameraer satt opp i skogen av en jeger viser den siktede 25-åringen gå inn og ut av området med en spade. For øyeblikket er han bare siktet for manipulering av bevis, ifølge 10 WHEC.

En beveget sheriff Barry Virts holdt pressekonferanse i går. Der meddelte han at redningsaksjonen trolig vil gå over til å bli leting etter en antatt omkommet person.

- Dersom du er en gjerningsmann og har forbrutt deg mot noen, kommer vi til å ta deg, er beskjeden fra sheriffen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media