18-årige Selena funnet drept. 14 måneder gamle Owen er forsvunnet

Desperat leting etter gutten.

DREPT OG SAVNET: Selena Hidalgo-Calderon (18) er drept, mens sønnen Owen Hidalgo-Calderon (14 md.) er savnet. Foto: Sheriffen i Wayne County
DREPT OG SAVNET: Selena Hidalgo-Calderon (18) er drept, mens sønnen Owen Hidalgo-Calderon (14 md.) er savnet. Foto: Sheriffen i Wayne County Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Delstatspolitiet i New York har utstedt et AMBER (kidnapping)-varsel etter at en 18-årig mor er funnet død og hennes 14 måneder gamle sønn er forsvunnet.

«Barnet ble bortført under omstendigheter som gir politiet grunn til å anta at han er særdeles utsatt for alvorlig skade eller død», skriver sheriffen i Wayne County, ved sørenden av Lake Ontario, i etterlysningen.

Det var om morgenen onsdag 16. mai 18-årige Selena Hidalgo-Calderon ble funnet død i skogen nær sitt hjem i småbyen Sodus. Sønnen, Owen Hidalgo-Calderon, var borte. Ifølge TV-kanalen 13WHAM ABC trenger gutten astmamedisiner, og famlien bønnfaller nå offentligheten om hjelp.

Selenas 25-årige kjæreste er pågrepet i forbindelse med drapet. Han har i avhør knyttet seg selv til saken, og sier han bidro til å gjemme liket - men nekter for å ha tatt livet av 18-åringen.

Kameraer satt opp i skogen av en jeger viser den siktede 25-åringen gå inn og ut av området med en spade. For øyeblikket er han bare siktet for manipulering av bevis, ifølge 10 WHEC.

En beveget sheriff Barry Virts holdt pressekonferanse i går. Der meddelte han at redningsaksjonen trolig vil gå over til å bli leting etter en antatt omkommet person.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer