18-åring alvorlig skadd i fall på Askøy

Politiet har satt i gang etterforskning etter at en 18 år gammel mann ble alvorlig skadd i et fall på Askøy i Hordaland natt til lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

- Vi fikk melding om en slåsskamp utenfor Norrønaheimen samfunnshus i Strusshamn ved 2.30-tiden. Av ukjent årsak hadde en person havnet utfor en skrent. Han ble alvorlig skadd, sier operasjonsleder Konrad Grindeland i Hordaland politidistrikt til NTB.

18-åringen ble sendt til Haukeland universitetssjukehus med alvorlige bruddskader. Ifølge NRK og Bergens Tidendes nettutgave var 18-åringens tilstand lørdag ettermiddag alvorlig og ustabil.

Omstendighetene rundt slåsskampen er uklare. VG Nett melder at 18-åringen hadde havnet utfor en 20 meter høy skrent. Politiet kan ikke bekrefte høyden, men antyder at den kan ha vært mellom 5 og 10 meter.

- Vi prøver å finne årsaken til at han havnet utfor skrenten. Det er uklart hvorvidt han falt eller ble dyttet utfor, sier Grindeland.

Saken ble politianmeldt, og flere personer ble avhørt etter hendelsen.

- Vi avhørte noen vitner i løpet av natten, og skal foreta flere avhør, men det er usikkert når vi vil være ferdige, blant annet fordi det er helg. Vi ønsker dessuten å snakke med 18-åringen selv, men vi vet ikke når det blir mulig, sier Grindeland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer