Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

18-åring anholdt etter brutal voldtekt

En 18 år gammel gutt ble i går kveld anholdt av svensk politi. Han er mistenkt for overfallet på det danske turistparet i Klagshamn i Sverige natt til onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var første dag av det danske parets sykkelferie i Sverige. De hadde akkurat krøpet inn i teltet for natta, da de ble revet ut av en gjeng på fem svenske gutter. De holdt den 26 år gamle mannen fast og banket ham. En av overfallsmennene grep så tak i kjæresten (23) og slo hodet hennes mot en sten. Dernest ble 26-åringen holdt fast og tvunget til å se på mens kjæresten ble voldtatt på bålplassen.

Da de fem hadde gjort seg ferdige, tok de med seg parets lommebøker og mobiltelefoner, og stakk fra stedet på tre mopeder. Senere på natta ble et av parets kort forsøkt brukt på en bensinstasjon.

En stor stab politifolk har siden arbeidet med saken. Politibetjent Thomas Albinsson sier han sjelden har sett maken til engasjement. Også publikum har bidratt med nyttige tips.

I går kveld ble en av de mistenkte gjerningsmennene innbrakt. 18-åringen skal ha blitt hentet på et spesialhjem, hvor han har vært tvangsplassert i en tid.

Sydsvenska Dagbladet mener politiet nå har lokalisert samtlige gjerningsmenn. Politiet vil imidlertid ikke bekrefte dette. Ei heller om det er aktuelt å pågripe flere i saken.

Les også: Voldtatt foran kjæresten av mopedgjeng