18-åring døde etter kollisjon i Kristiansand

En 18 år gammel kvinne døde tirsdag av skadene hun ble påført i en trafikkulykke i Kristiansand forrige søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En 18 år gammel kvinne døde tirsdag av skadene hun ble påført i en trafikkulykke i Kristiansand forrige søndag.

Kvinnen satt i forsetet da to personbiler frontkolliderte på Dvergsnesveien i Kristiansand 27. mai på ettermiddagen. I alt ni personer ble sendt til sykehus etter ulykken. 18-åringen fikk alvorlige hodeskader og ble fløyet til Ullevål universitetssykehus i Oslo. Tirsdag, ni dager etter kollisjonen, døde kvinnen av skadene.

Ulykken skjedde da den ene av bilene, en såkalt gatebil av merket Nissan Skyliner, fikk sladd og føreren mistet kontrollen. Den svært kraftige bilen med fire ungdommer i kom over i motgående kjørefelt og frontkolliderte med VW Polo. I den bilen var det en familie på fem personer. I alt ble tre barn, tre menn og tre kvinner kjørt til sykehus.

- Ulykkesbilen hadde rattet på høyre side og kjørte med prøveskilter. Sjåføren har ikke førerkort, så det blir opprettet en straffesak mot ham, sier politiførstebetjent Einar Skarpeid i Agder politidistrikt til NTB.

Den omkomne satt i forsetet på Nissanen sammen med sjåføren. Politiets undersøkelser så langt tyder på at ingen av dem brukte sikkerhetsbelte da ulykken skjedde.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer