Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

18-åring dømt til 4,5 års fengsel for grov vold

En 18 år gammel mann som politiet i Bergen har betegnet som en av byens mest voldelige ungdommer, er dømt til 4,5 års fengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

18-åringen sto tiltalt for en lang rekke voldsepisoder, tyveri, narkotikasalg og ransforsøk, og er nå dømt for samtlige tiltalepunkter, skriver Bergens Tidende.

Dommen i Bergen tingrett er i tråd med påstanden fra aktor, politiadvokat Alexander Gonzalo Sele.

– Vi mener han skal domfelles for samtlige av tiltalepunktene. Det er ikke aktuelt med ungdomsstraff, fordi vi mener det er viktigere å verne samfunnet, sa Sele i sin prosedyre.

Ett av tiltalepunktene gjelder overfallet og volden mot en mann i 50-årene på Torgallmenningen for et drøyt år siden. Mannen fikk alvorlige senskader og retten var ikke i tvil om at det var den tiltalte 18-åringen som sto bak.

18-åringen må også betale erstatning til noen av ofrene, blant annet 150.000 kroner til voldsofferet på Torgallmenningen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling