18-åring grovt mishandlet i Kristiansand

En 18 år gammel gutt ligger på sykehus etter å ha blitt utsatt for grov vold i Kristiansand sentrum. 15 og 20 personer var vitner til mishandlingen. Politiet ber nå disse melde seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

18-åringen fra Østlandet ble kjørt til sykehus, og tilstanden hans er stabil. Politiet vil ikke opplyse om skadeomfanget. De vil heller ikke opplyse om type skade av hensyn til etterforskningen.

Mellom klokken 22 fredag kveld og 03 natt til lørdag tok en gjeng personer seg inn i den ulåste bilen 18-åringen lå og sov i. En situasjon som til å begynne ble oppfattet som en spøk i et område som er svært folksomt døgnet rundt under festivalen, utartet til grov vold.

Gjengen skal blant annet ha begynt volden med å barbere beinet til gutten.

- Vi har vitner som sier at mellom 15 og 20 personer så det som skjedde. Antakelig har disse oppfattet det som skjedde som en spøk. Det var det absolutt ikke, sier politiførstebetjent Paul M. Lunde til NTB.

Politiets første vitner kan imidlertid ikke gi svært mye informasjon av verdi på grunn av beruselse. Han ber derfor flere vitner melde seg for politiet, og understreker at de ikke er mistenkt for noe.

Hendelsen fant sted kloss ved billettkontoret for Quart-festivalen i krysset Sjølystveien og Østre Strandgate i Kristiansand sentrum.

Gutten var selv beruset og har i følge politiet et noe uklart bilde av det som skjedde.

(NTB)