18-åring hardt skadd i kollisjon mellom buss og bil

En 18 år gammel mann ble natt til søndag sendt med luftambulanse til Ullevål sykehus i Oslo etter en frontkollisjon på Sørlandet. Mannen var hardt skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sykehuset opplyste ved 2-tiden at 18-åringen hadde skader i hode og bryst og bruddskader. Tilstanden var stabil, og han skulle opereres i løpet av natta.

Kollisjonen skjedde på E18 mellom Grimstad og Lillesand lørdag kveld. Ulykkesstedet ligger like ved Nørholmen, forfatteren Knut Hamsuns hjem.

Foruten 18-åringen ble to andre menn på 20 og 48 år hardt skadd i kollisjonen. De to, som også satt i personbilen, var natt til søndag til behandling på Sørlandet sykehus i Arendal.

Om bord i bussen var det 30 passasjerer. Flere passasjerer skal ha fått sjokkskader, men ingen skal ha blitt fysisk skadd.

Ulykkesårsaken er ikke klar, men det var meget dårlige kjøreforhold på stedet med slaps og glatt veibane.

Ambulanser fra flere byer på Sørlandet ble straks dirigert til ulykkesstedet sammen med luftambulanse. To av mennene i personbilen satt fastklemt og måtte skjæres løs.

Kollisjonen, som skjedde ved 18-tiden, førte til at E18 ble stengt i begge retninger i et par timer. Dermed dannet det seg lange køer i på begge sider.

NTB