Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- 18-åring kidnappet og voldtatt

18-åringen skal ha blitt holdt fanget i en leilighet i Oslo i over et døgn. Politiet mener mannen ble utsatt for groteske sex-overgrep.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo forhørsrett varetektsfengslet i går kveld fire av de siktede tenåringene, etter at de angivelig skal ha deltatt i voldtekt, kidnapping, grov vold og trusler mot den 18 år gamle mannen. Overgrepene skal ha skjedd mens 18-åringen ble holdt innesperret i en leilighet i Oslo fra mandag til tirsdag denne uka, melder VG.

De fire personene som er varetektsfengslet, ei jente og tre gutter, nekter straffskyld. En femte person som også er mistenkt for å ha deltatt, er etterlyst av politiet. Ifølge avisa regnes også denne personen som siktet i saken.

Bakgrunnen for de angivelige overgrepene skal være at flere av de siktede mener 18-åringen har tystet på dem i en narkotikasak. Ifølge VG har ikke 18-åringen noen tilknytning til narkotikamiljøet.

Politiadvokat Sven T. Røer betegner saken som veldig grov. 18-åringen skal blant annet ha blitt voldtatt med et kosteskaft, og med deler av en kjøkkensleiv. Han skal også ha blitt tvunget til å spise avføring, samt forsøkt voldtatt av en kamphund av rasen pitbull terrier.

Hele Norges coronakart