18-åring mistenkt for pub-drap

Politiet mistenker en navngitt, utenlandsk 18-åring for drapet på en 52 år gammel dansk statsborger på Romsås i Oslo i går kveld. 18-åringen er kjent av politiet fra før.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

-Det sier avdelingssjef Finn Abrahamsen ved voldsavsnittet i Oslo politidistrikt. 18-åringen er kjent av politiet fra før, og politiet håper på en pågripelse i løpet av dagen.

- Hvis vi ikke finner gutten i løpet av dagen, og hvis han ikke melder seg selv, vil vi om kort tid gå ut med en tung etterlysning, sier Abrahamsen.

Politiet har avhørt en rekke av de andre i gjengen som befant seg utenfor restauranten på Romsås senter da drapet skjedde. Det er vitneforklaringer fra disse som har ført til at mistanken er blitt rettet mot 18-åringen.

52-åringen døde etter at han ble angrepet av en gjeng ungdommer utenfor restauranten på Romsås senter ved 23.30-tiden i går.

- Vi vet ikke bakgrunnen for slagsmålet, men det ser ut til at det hele startet inne på puben, sier Abrahamsen.

Slått i bakken

Et øyenvitne forteller at den drepte var ute og hygget seg sammen med arbeidskolleger på restauranten «Den lille røver'n» i Romsås senter.

- Mens de satt inne på restauranten kom en gjeng ungdommer av utenlandsk opprinnelse inn. Etter en stund oppsto det en diskusjon eller krangel mellom ungdommene og mannen, forteller øyenvitnet som vil være anonym av frykt for hevnaksjoner fra gjengen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer