PÅGREPET:  Politiet har pågrepet en 18-åring, mistenkt for voldtekt av en 21 år gammel kvinne på  utestedet Temptation i Pilestredet natt til lørdag (nede til høyre). Utestedet ligger et steinkast fra Oslo tinghus.  FOTO: JACQUES HVISTENDAHL/DAGBLADET.
PÅGREPET: Politiet har pågrepet en 18-åring, mistenkt for voldtekt av en 21 år gammel kvinne på utestedet Temptation i Pilestredet natt til lørdag (nede til høyre). Utestedet ligger et steinkast fra Oslo tinghus. FOTO: JACQUES HVISTENDAHL/DAGBLADET.Vis mer

18-åring pågrepet for voldtekt i Oslo

Utpekt av fornærmet fra utested i Pilestredet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


En 18 år gammel mann er pågrepet, mistenkt for voldtekt på et utested i Pilestredet i Oslo sentrum natt til lørdag.

Den første voldtekten skal ha skjedd på toalettet på et utested i Pilestredet. Mannen ble utpekt av fornærmede og pågrepet lørdag.

- Den pågrepne er 18 år gammel, mens den fornærmede er en kvinne på 21 år. De to kjente hverandre ikke fra før, men skal ha hatt kontakt på utestedet tidligere på kvelden, sier politiadvokat Cecilie Schløsser Møller i Oslo politidistrikt til NTB.

Kvinnen var sammen med to venner på utestedet, og voldtekten skal ha skjedd mens de andre to var ute for å lufte seg. Politiet ble koblet inn i saken etter at kvinnen oppsøkte voldtektsmottaket.

18-åringen var ved 16-tiden søndag ikke avhørt.

Jakter tre menn i hvitt Politiet fikk også like før klokka 04 natt til søndag melding fra annen en 20 år gammel kvinne om en voldtekt utendørs i området rundt Skippergata. Her jakter politiet tre gjerningspersoner, som skal ha vært kledd i hvitt.

- Ifølge fornærmedes forklaring var det en person som utførte selve voldtekten, mens to andre medvirket. De ble avbrutt da en mann og en dame kom gående mot dem på gata, sier Møller.

Politiet er interesserte i å komme i kontakt med dette paret.

- Det er uklart hvorvidt de registrerte at det skjedde noe der, men vi vil veldig gjerne snakke med dem, sier politiadvokaten til NTB.

Ingen av de to kvinnene skal ha blitt påført noen fysiske skader utover selve voldtekten. (©NTB)