18-åring savnet ved Horten

16 personer fra politiet og Røde Kors lette i formidag etter en 18 år gammel gutt som er savnet i Våle ved Horten i Vestfold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gutten skal i går ha sagt til faren sin at han skulle gå seg en tur. Noen timer senere ble han meldt savnet fordi han ikke dukket opp på jobb.

Mannskaper lette også torsdag kveld etter 18-åringen. Et redningshelikopter undersøkte et område ved en bratt fjellside i Falkensten-området uten resultat. Politiet konsentrerte seg om dette området fordi Telenor mente at signaler fra mobiltelefonen til 18-åringen ble fanget opp av en av basestasjonene der.

Senere har politiet fått opplyst fra Telenor at det er snakk om Tønsbergs-området, og ikke bare Falkensten.

- Vi vet ikke om det er fordi gutten har forflyttet seg, eller om den første opplysningen fra Telenor om at det dreide seg om Falkensten-området, ikke stemte, sier politiavdelingssjef Ole H. Moen i Nord-Jarlsberg politidistrikt.

Siden politiet ikke lenger har et nøyaktig område å forholde seg til, har de tatt utgangspunkt i guttens bolig og startet søk med hunder. Terrenget i området er ulendt og det er for dårlig sikt til å bruke helikopter.

(NTB)