18-åring siktet etter knivdrap i Oslo

En 38 år gammel mann døde etter at han ble stukket ned i en leilighet på Ulven i Oslo natt til lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stesønnen vil bli avhørt søndag.

- Den drepte var samboer med den siktedes mor. De tre bodde sammen i leiligheten, og det som er skjedd her er en familietragedie, sier vaktleder Sindre Flaate ved kriminalvakten i Oslo politidistrikt til NTB.

Den siktede vil først bli avhørt søndag.

- Det skyldes i hovedsak hans tilstand. Foreløpig kan vi ikke si noe om hva som kan ha vært motiv for handlingen, sier Flaate

Han opplyser at det sannsynligvis først vil bli tatt stilling til om 18-åringen skal varetektsfengsles, etter at han er blitt avhørt.

Kvinnelig vitne

I leiligheten på Ulven befant også moren til den siktede seg. Hun ble lørdag avhørt av politiet og har status som vitne i saken.

- Hun har forklart seg. Vi vil ikke si noe særlig om hva hun har sagt, men det er kommet fram at 18-åringen skal ha knivstukket 38-åringen, sier Flaate.

Lørdag undersøkte tekniske etterforskere leiligheten der knivstikkingen skjedde for å finne mulig spor, og for å forsøke å kartlegge hva som er skjedd.

- Arbeidet med dette går som planlagt, og leiligheten vil være avstengt til tirsdag, sier Flaate.

Døde på sykehus

Politiet fikk melding om knivstikkingen fra legevakta klokken 4.35 lørdag morgen. Trolig var det en av de tre som befant seg i leiligheten som meldte fra om det som var skjedd.

38-åringen var blitt stukket i mageregionen og var fortsatt i live da han ble brakt til Ullevål universitetssykehus kort tid etter knivstikkingen. Ikke lenge etter at han var ankommet sykehuset, døde imidlertid mannen av skadene han var påført.

(NTB)

KNIVDRAP: En 38 år gammel mann døde etter at han ble stukket ned i Oslo natt til lørdag. En 18 år gammel mann er siktet for drapet.