Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

18-åring skadd i utforkjøring

Ble fløyet til sykehus etter en trafikkulykke i Bokn i Rogaland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 18 år gammel mann ble brakt til sykehus etter en trafikkulykke i Bokn i Rogaland tirsdag.

Mannen var alene i bilen da ulykken skjedde, og ingen andre kjøretøy var involvert.

- Vi er ikke helt sikre på årsaken til ulykken. Men sjåføren selv fikk forklart litt hva som skjedde, og det var også en gruppe ungdommer som var vitne til det som skjedde, sier operasjonsleder Svein Roald Vikse i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.

Utforkjøringen skjedde ved Føresvik i 17-tiden. Ungdommene skal ha fortalt at bilen holdt høy fart, skriver nettutgaven til Haugesunds Avis.

18-åringen ble fløyet til Universitetssykehuset i Stavanger. Skadene er uavklarte, men tilstanden er stabil, opplyser sykehuset. Mannen får intensivbehandling.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling