Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

18-åring voldtatt på åpen gate

Kvinnen skal ha blitt dratt inn i et smug og voldtatt i Leirvik sentrum på Stord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Voldtekten skal ha skjedd midt i Leirvik sentrum i Sunnhordland i 03-tida natt til lørdag. Kvinnen var på vei til et utested for å hente en jakke, da hun skal ha blitt tilsnakket av en ukjent mann.

Mannen skal deretter ha dratt 18-åringen inn i et smug, og voldtatt henne, melder Haugesunds Avis.

Kvinnen klarte å kontakte venner i 03.30-tida, som igjen meldte fra til politiet.- Kvinnen ble tatt hånd om av oss. Hun ble kjørt til undersøkelse på Stord sykehus, hvor det ble påvist at det har skjedd en fullbyrdet voldtekt, sier Stord-lensmann Reidar Færestrand til avisa.

Etterlyser mann

Gjerningsmannen skal ha løpt fra stedet. Politiet har foreløpige få spor å gå etter, og håper nå på publikums hjelp.

De etterlyser nå en mann mellom 25 og 30 år, som var kledd i svart skinnjakke og svart bukse. Mannen er mellom 175 og 180 centimeter høy, mørk i huden, mørkhåret og snakker gebrokkent norsk.

Politiet ber alle som var ute i det aktuelle området natt til lørdag om å kontakte dem.

Smuget der voldtekten skal ha funnet sted ligger ifølge Bergens Tidende like ved lensmannskontoret på Stord, men kontoret var ubemannet i tidsrommet på grunn av andre oppdrag.