18-åringen i ferd med å våkne

Mysterium hvorfor han lå bevisstløs i Sandnes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiets største håp er at 18-åringen selv kan bidra med å kaste lys over hva som skjedde i Sandnes sentrum natt til lørdag. Unggutten ble funnet lørdag morgen blodig og bevisstløs i en bakgård i Langgata. For politiet er det i formiddag fortsatt et mysterium hva som har skjedd.

- Lyspunktet er siste rapporten fra sykehuset. 18-åringens tilstand beskrives fortsatt som alvorlig, men han er i ferd med å få bevisstheten tilbake. Han har kravebeinsbrudd og hodeskader. Familien vil varsle oss når han kan være frisk nok til å møte politiet, sier førstebetjent Per Knoph ved Sandnes politistasjon til Dagbladet.no.

Ingen tips

Tross avhør av flere venner som 18-åringen var på byen i Sandnes sammen med, har ikke politiet fått et eneste tips eller opplysning som kan gi noen forklaring på hvorfor gutten lå hardt skadd i en bakgård lørdag morgen. Det var en nabo som så 18-åringen ved 09.15-tiden.

- Gutten var kledd i rød collegegenser og blå dongeribukse. Vi trenger tips fra folk som kan ha sett 18-åringen fra han forlot utestedet Pakkhuset mellom 01 og 02 natt til lørdag, sier førstebetjent Knoph.

Student fra Harstad

Fra utestedet til bakgården er det en snau kilometer. Porten står åpen, men han hadde ingen kjente som bor i området.

18-åringen kommer fra Harstad. Han bor og studerer i Stavanger, og 10 - 15 venner hadde tatt en helt vanlig fredagstur til Sandnes.

- Det var ingen uoverenstemmelser mellom vennene, og de som vi har avhørt har heller ikke registrert at han var i krangel med noen andre. Han ble brått borte fra Pakkhuset, sier Knoph.

Inntil andre forklaringer kommer på bordet, etterforsker politiet saken som en kriminalsak.