18-åringen i ferd med å våkne

Mysterium hvorfor han lå bevisstløs i Sandnes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiets største håp er at 18-åringen selv kan bidra med å kaste lys over hva som skjedde i Sandnes sentrum natt til lørdag. Unggutten ble funnet lørdag morgen blodig og bevisstløs i en bakgård i Langgata. For politiet er det i formiddag fortsatt et mysterium hva som har skjedd.

- Lyspunktet er siste rapporten fra sykehuset. 18-åringens tilstand beskrives fortsatt som alvorlig, men han er i ferd med å få bevisstheten tilbake. Han har kravebeinsbrudd og hodeskader. Familien vil varsle oss når han kan være frisk nok til å møte politiet, sier førstebetjent Per Knoph ved Sandnes politistasjon til Dagbladet.no.

Ingen tips

Tross avhør av flere venner som 18-åringen var på byen i Sandnes sammen med, har ikke politiet fått et eneste tips eller opplysning som kan gi noen forklaring på hvorfor gutten lå hardt skadd i en bakgård lørdag morgen. Det var en nabo som så 18-åringen ved 09.15-tiden.

- Gutten var kledd i rød collegegenser og blå dongeribukse. Vi trenger tips fra folk som kan ha sett 18-åringen fra han forlot utestedet Pakkhuset mellom 01 og 02 natt til lørdag, sier førstebetjent Knoph.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer