Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

18 arrestert langs bryllupsruten

Sikkerhetstiltak for 175 millioner skal hindre uønskede hendelser.

Skal forebygge: Scotland Yard har advart i forkant av dagens bryllup at de ville iverksette forebyggende tiltak mot mistenkte problemmakere. Foreløpig har minst 18 personer blitt arrestert. Her patruljerer britisk politi foran teltende tilhengere som har stått i kø for å få med seg mest mulig av begivenhetene. Foto: (AP Photo/Sang Tan)
Skal forebygge: Scotland Yard har advart i forkant av dagens bryllup at de ville iverksette forebyggende tiltak mot mistenkte problemmakere. Foreløpig har minst 18 personer blitt arrestert. Her patruljerer britisk politi foran teltende tilhengere som har stått i kø for å få med seg mest mulig av begivenhetene. Foto: (AP Photo/Sang Tan) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Britisk politi har gjort minst 18 arrestasjoner i forbindelse med det kongelige bryllupet i Storbritannia.

Tusener av tilskuere har samlet seg rundt Westminster Abbey i forbindelse med bryllupet til Prins William og Kate Middleton. En jernring er skapt rundt området og uniformert politi og sivilkledde spesialstyrker patruljerer patruljerer folkemengdene for å hindre forstyrrende hendelser.

Overfall og tyveri Totalt 25 000 politifolk skal være til stede i gatene.

Ifølge Sky news er de 18 arretasjonene gjort i forbindelse med overfall, fortsyrrelse av ro og orden, tyveri og våpenbesittelse.

I forkant av bryllupet har britisk politi og militære fremhevet trusler fra terrorister, anarkister og fra enkeltpersoner som sine største bekymringer. 175 millioner kroner har sikkerhetstiltakene kostet, ifølge Sky.

Anarkister bortvist Tidligere skal 21 anarkister ha blitt bortvist fra området rundt Westminster Abbey. Tre personer har også blitt arrestert i flere politiaksjoner i boliger i London, Sussex og Cambridgeshire.

Britisk politi har insistert på at de ikke har kjenskap til spesifikke terrortrusler i forbindelse med bryllupet, selv om Storbritannia befinner seg på nest øverste sikkerhetsnivå når det gjelder terrorberedskap.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media