Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

18 døde i feiringen etter Algeries kvaliktriumf

Voldsomme scener etter seieren mot Egypt.

VOLDSOM FEIRING: Fotballtilhengere i Alger feirer at landslaget har kvalifisert seg til neste års verdensmesterskap i Sør-Afrika. Minst 18 mennesker har mistet livet i den voldsomme feiringen. Foto: REUTERS / Zohra Bensemra / SCANPIX
VOLDSOM FEIRING: Fotballtilhengere i Alger feirer at landslaget har kvalifisert seg til neste års verdensmesterskap i Sør-Afrika. Minst 18 mennesker har mistet livet i den voldsomme feiringen. Foto: REUTERS / Zohra Bensemra / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Feiringen etter at Algerie kvalifiserte seg til fotball-VM har vært svært voldsom. Ifølge myndighetene har minst 18 mennesker mistet livet i bilulykker i forbindelse med feiringen.

Da 1-0-seieren mot Egypt onsdag var et faktum, tok tusenvis av algeriere til gatene. Flere av dem feiret ved å sitte oppå panseret på biler i fart eller henge ut av bilvinduer. Fredag opplyste sivilforsvaret at minst 18 mennesker mistet livet i den elleville feiringen.

Det ble også registrert 145 hjerteanfall i forbindelse med fotballfeiringen, men ingen hadde dødelig utgang.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media