18 drept i kraftig bombeeksplosjon i Karachi

Det er ikke kjent hvem som står bak bomben.

BLODIG ALVOR: En pakistans mann hjelper en skadet kvinne fra åstedet etter en bombeeksplosjon ved en politistasjon i Karachi. Foto: Scanpix
BLODIG ALVOR: En pakistans mann hjelper en skadet kvinne fra åstedet etter en bombeeksplosjon ved en politistasjon i Karachi. Foto: ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

18 personer ble drept, og minst 100 ble skadet, i en kraftig bombeeksplosjon inne på området til en politistasjon i Pakistans største by Karachi, opplyser politiet.

Minst 15 personer er drept i en kraftig bombeeksplosjon inne på området til en politistasjon i Pakistans største by Karachi, opplyser politiet.

Flere titalls mennesker er såret, og sykehuskilder opplyser at minst 35 personer er brakt til sykehus med alvorlige skader.

- De aller fleste drepte og sårede er politifolk, sier polititalsmann Tariq Razzaq Dharejo som bekrefter at det er snakk om en bombeeksplosjon.

Den to etasjer høye bygningen raste sammen etter eksplosjonen, og flere mennesker skal være innesperret i ruinene.

En fotograf fra nyhetsbyrået Reuters forteller at eksplosjonen også har gjort stor materiell skade, og at vindusruter så langt som to kilometer unna åstedet er knust av trykkbølgene.

Også flere av bygningene like ved politistasjonen har delvis rast sammen.

En pakistansk minister har residensen sin like ved politistasjonen, men det er ikke kjent om det har sammenheng med bombeangrepet. Det kraftige smellet torsdag kveld ble hørt over store deler av byen.

(NTB)