<strong>17 ÅR:</strong> Lisa Holm ble bare 17 år gammel. Hun skulle hjem fra jobb, da hun skal ha blitt bortført og seinere drept. «Hvorfor?» er fortsatt et spørmål som råder, åtte dager etter at jenta ga siste livstegn fra seg. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
17 ÅR: Lisa Holm ble bare 17 år gammel. Hun skulle hjem fra jobb, da hun skal ha blitt bortført og seinere drept. «Hvorfor?» er fortsatt et spørmål som råder, åtte dager etter at jenta ga siste livstegn fra seg. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

187 mystiske minutter: Lisa (17) sender en SMS til faren, sier hun kommer hjem

Klokka 18.23 søndag den 7. juni sender Lisa Holm (17) en SMS til pappaen sin: Hun kommer hjem. Det er siste livstegn. Fem døgn senere blir funnet død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KINNEKULLE/SKÖVDE (Dagbladet): Ikke bare Sverige, men hele Skandinavia, er rystet over det politiet mener er en drapssak, som begynte i Blomberg i Kinnekulle for åtte dager siden.

To brødre (31 og 35) fra Lithauen er siktet for drap, og kona til den ene, en 34 år gammel kvinne fra samme land, er siktet for å ha skjult en forbrytelse. I går kveld møttes omlag 500 mennesker til en fullsatt kirke for å minnes Lisa Holm (17) i hjembyen Skövde.- Unge mennesker skal ikke dø. Man råder ikke over ulykker og sykdom, men dette er ondskap som ikke skal skje, sa prest Karin Langström-Vinge til Dagbladet etter å ha talt til en fullsatt St. Helena-kirke i Lisas hjemby Skövde søndag kveld.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer