19-årig jente savnet

Politi og hjelpemannskap leter nå etter 19 år gamle Lene Riise, som har vært savnet på Osterøy siden lørdag 4. november.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Riise ble sist observert i nærheten av bopelen sin i Vardalen mellom klokka 18.30 og 19.00 sist lørdag. Hun bor alene, og har akkurat begynt i ny jobb. Store letemannskaper har lett etter henne siden hun ble meldt savnet i går.

- Vi forsøker å kartlegge bevegelsene hennes. Vi snakker med familien og omgangskretsen, sier politiinspektør Berit Salbu ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.no

- Så langt tyder ingenting på at det har skjedd noe kriminelt.

Lensmannsbetjent Eirik Gjerd ved Osterøy lensmannskontor sier til Bergens Tidende at de sjekker om Riise kan ha reist bort.

- Vi kjenner ikke til at hun hadde reiseplaner, men skal sjekke reisebyråer og flyselskaper. Så vil vi vurdere et nytt søk lørdag, sier han.

Lene Riise er 19 år. Hun er 165 centimeter høy, litt spe, og har en «lutende» holdning. Hun har halvlangt, glatt, mørkeblondt hår. Riise er lys i huden, har blå øyne og snakker vestlandsdialekt. Da hun forsvant, hadde hun på seg en hvit, tykk strikkegenser.

SAVNET: Lene Riise (19).