Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

19-åring ble familiens tredje lottomillionær

19-åringen som i helgen vant vel 12 millioner i Lotto er den tredje lottomillionæren i samme familie. For tre år siden vant søsteren hans 8,2 millioner, og for seks år siden vant faren 8,4 millioner.

TRIPPEL LYKKE: 19-åringen er den tredje i familien som stikker av med millionpremie i Lotto på seks år.
TRIPPEL LYKKE: 19-åringen er den tredje i familien som stikker av med millionpremie i Lotto på seks år. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kommunikasjonsrådgiver Roar Jødahl i Norsk Tipping sier til Bergens Tidende at han ikke vet helt hva han skal tro.

- Jeg husker godt historien da hans søster vant, etter at faren hadde vunnet tidligere. At hennes bror nå vinner, gjør at man må klype seg i armen, sier kommunikasjonsrådgiveren.

Han forteller at det gjennom årenes løp har vært flere utrolige Lotto-historier.

- Vi har hatt tilfeller der personer har vunnet to ganger, og ulike varianter der samboerpar har vunnet hver sin gang. Men dette må være unikt, og beviser bare at alt er mulig, sier han.

19-åringen selv tar gevinsten med stor ro. Han jobber som lærling i Austevoll kraftlag og har ingen planer om å slutte. Han unnet seg ikke engang en fridag for å feire gevinsten.

- Jeg har egentlig litt dårlig samvittighet for å vinne så mye penger. Det er sikkert noen som hadde trengt pengene mer enn meg, sier han til Bergens Tidende.

Den nøysomme unge mannen har heller ingen planer om å flytte hjemmefra og den elleve år gamle bilen han eier vil han beholde til den ikke virker lenger.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media