19-åring brutalt ranet i Oslo

Det var to menn som dopet ned og ranet en 19 år gammel mannlig ansatt på bensinstasjonen på Karihaugen i Oslo seint i går kveld. 19-åringen ble funnet av en kollega som kom på jobb i dag tidlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

19-åringen hadde stengt Shell-stasjonen for kvelden og var på vei hjem da han støtte på to bevæpnede menn i 18-19-års alderen et stykke fra bensinstasjonen. De to mennene truet 19-åringen tilbake til stasjonen hvor de tvang ham til å åpne døren og skru av alarmen.

Inne i butikken tok de 19-åringen med ned i kjelleren hvor de tvang ham til å svelge noen piller av ukjent stoff. Etterpå stengte de ham inne på lageret hvor han ble funnet sovende tirsdag morgen.

- Gutten kom fra hendelsen uten fysiske skader, men han har fått sjokk etter opplevelsen. Han ble sendt til legevakten hvor en blodprøve skal forsøke å avdekke hva slags stoff han ble gitt, sier vaktsjef Laila Back på kriminalvakten, Oslo politidistrikt til NTB.

Ranerne fikk med seg om lag 4.000 kroner og en del tobakksvarer. Politiet karakteriserer ranet som grovt. Etterforskere fra Stovner politidistrikt arbeider med å sikre spor fra åstedet.

(NTB)