19-åring innrømmer drapet på Rose-Marie (15)

Avhørt i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den 19 år gamle mannen som er siktet for drapet på Rose-Marie Hillring (15) i Mora i Sverige, innrømmet drapet i avhør hos politiet i ettermiddag, skriver Expressen.se. 

- Vi går ikke ut med flere detaljer i dag, sier pressetalsmann Sven-Åke Pettersson i Dalarna-politiet til avisa.

Jenta ble funnet drept under en pressenning ved en container i et industriområde i Mora på mandag.

19-åringen ble pågrepet av politiet i Falun i går formiddag. Politiet mener jenta ble slått i hjel med en stein som ble funnet like ved henne.

Under sitt andre politiavhør i dag valgte 19-åringen å erkjenne drapshandlingen.

Det er ventet at politiet vil holde kortene tett til brystet fram til fengslingsmøtet mot mannen på søndag, skriver Expressen.se.

Det har har vært spekulert i om jenta ble utsatt for voldtekt før eller etter drapet, men den den foreløpige obuksjonsrapporten slår fast at det ble hun ikke.

Les også: - Drept og dumpet på vei til pappa

GRUSOM OPPDAGELSE: Det var bygningsarbeidere som mandag fant den drepte 15-åringen naken, blodig og gjemt under materialer ved en container på dette industriområdet sist mandag. Foto: ULF PALM/SCANPIX
GRUSOM OPPDAGELSE: Det var bygningsarbeidere som mandag fant den drepte 15-åringen naken, blodig og gjemt under materialer ved en container på dette industriområdet sist mandag. Foto: ULF PALM/SCANPIX Vis mer
19-åring innrømmer drapet på Rose-Marie (15)
INNRØMMER DRAP: 19-åringen som er sikta for drapet på Rose-Marie Hillring (15) i Sverige.