19-åring kjørt ned og drept

TJØME (Dagbladet): 19-årige Svein Haraldsen var på vei hjem fra puben på Tjøme da han ble kjørt ned klokka 02.30 natt til søndag. Et vitne skal ha sett at føreren av ulykkesbilen stoppet og gikk ut kort etter påkjørselen, for så å sette seg inn igjen og forsvinne fra åstedet. I går ettermiddag meldte bilføreren seg for politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er nå på det rene at denne bilen faktisk har kjørt over 19-åringen, opplyser politiet.

Føreren og hans kone er begge fra Tønsberg. De meldte seg for politiet i går ettermiddag, etter at de hadde hørt nyheten om gutten som var kjørt ned og drept akkurat der de selv hadde kjørt, forbi Tjøme sentrum.

Gikk ut av bilen

Føreren har forklart at de «kjørte over noe» 500 meter nord for Tjøme sentrum. Det skal ikke ha falt dem inn at det kunne være et menneske de kjørte over, går det fram av deres politiforklaring.

Angivelig hadde de to glemt noe på ei båthavn i nærheten og derfor snudd og kjørt tilbake sørover da ulykken skjedde.

De har også forklart at de stoppet bilen for å sjekke om bilen var bulket eller om noe var galt like etter at de «kjørte over noe». Her skal de ha konkludert med at alt var i orden.

Det er for tidlig å fastslå om parets foreløpige forklaring stemmer tilfredsstillende overens med to andre vitneforklaringer. To bilførere, en drosjesjåfør og en privatperson, har vært helt eller delvis vitne til ulykken. Føreren av privatbilen, som var nærmest da ulykken skjedde, har forklart at han så at bilen «kjørte over noe». Drosjesjåføren skal ha forklart at en person fra ulykkesbilen var ute for å se etter noe like ved bilen, for så å sette seg inn i bilen igjen og kjøre fra stedet. Vitnet kan ikke si hva det var personen så etter; skader på bilen eller den påkjørte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer