KNUST: Bilen til 19-åringen ble knust av den voldsomme krasjen. 19-åringen er kritisk skadd og mottar intensiv behandlig på Haukeland universitetsykehus. Foto: Henrik Andreassen
KNUST: Bilen til 19-åringen ble knust av den voldsomme krasjen. 19-åringen er kritisk skadd og mottar intensiv behandlig på Haukeland universitetsykehus. Foto: Henrik AndreassenVis mer

19-åring kritisk skadd

- Det ser ut som Forden kom over i motsatt kjørefelt, kolliderte med en Golf, før den traff en bobil, sier politet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En 19-år gammel stordabu er kritisk skadd etter en front-mot-front-kollisjon ved Ådland bru på Stord.

- Foreløpig ser det ut som en Ford Mondeo på vei nordover kom over i motsatt kjørefelt og traff en Golf på vei sørover, og så en bobil, sier operasjonsleder ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til Dagbladet.

Politiet fikk melding om ulykka 14.37. 19-åringen ble flydd med luftambulanse til Haukeland universitetsykehus i Bergen.

- Han er kritisk skadd og får intensiv behandling, sier Anette Hellstrøm, kommunikasjonsrådgiver ved Haukeland universitetsykehus, til Dagbladet.

Fortsatt kritisk - Stillingen ble fortsatt beskrevet som kritisk da politiet var i kontakt emd syjehuset for noen minutter siden, opplyser operasjonsleder ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til Dagbladet ved 23.15-tiden.

KRITISK: 19-åringen som satt i Forden er kritisk skadd. Foto: Henrik Andreassen
KRITISK: 19-åringen som satt i Forden er kritisk skadd. Foto: Henrik Andreassen Vis mer

Fire andre var involvert i ulykka, to personer født i 1951 fra Bryne er kjørt til Stord sykehus, mens to fra Haugesund er kjørt hjem. Ingen er foreløpig avhørt om ulykka.

Ulykka skjedde på E39, samme vei fire 18-20-åringer døde fredag kveld.

Foto: Henrik Andreassen
Foto: Henrik Andreassen Vis mer