Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

19-åring livstruende skadd etter kollisjon

Fem personer ble skadd i en frontkollisjon i Leira i Valdres. Tilstanden er livstruende for en 19-åring og alvorlig for fire andre, blant dem et lite barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fem personer ble skadd i en frontkollisjon på E16 i Leira i Valdres mandag kveld. Tilstanden er livstruende for en 19-åring og alvorlig for fire andre, blant dem et lite barn.

To biler frontkolliderte ved 19.30-tiden ved innkjørselen til Leira sentrum.

I den ene bilen satt det et lite barn sammen med foreldrene sine, mens to gutter satt i den andre bilen.

- To er sendt til Ullevål universitetssykehus med luftambulanse. Et lite barn på litt over ett år er en av de to. De andre er sendt til Akershus universitetssykehus og sykehuset på Gjøvik, opplyser operasjonsleder Åge Norland i Vestoppland politidistrikt til NTB.

Skadene er alvorlige og livstruende for en 19 år gammel mann, får NTB opplyst fra Ullevål universitetssykehus. Tilstanden er ustabil for 19-åringen som er under intensivbehandling og som skal opereres. Han har pådratt seg skader i hode, ansikt, bryst og mage.

Fra Sykehuset Innlandet HF på Gjøvik får NTB opplyst at en kvinne er sendt videre til Ullevål universitetssykehus med luftambulanse. Hun har pådratt seg skader i hode, bryst, ansikt, mage samt bruddskader. Sykehuset opplyser at skadene er alvorlige og at tilstanden for kvinnen er ustabil.

Med unntak av barnet er alle de skadde mellom 18 og 22 år. Politiet fikk melding om ulykken like før klokka 19.30.

- Ulykken skjedde da en bil på vei fra Fagernes skulle svinge til venstre og inn til Leira sentrum. Den andre bilen kom i retning mot Fagernes, og de to frontkolliderte, sier Bakken.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!