DØDSULYKKE:  En ung mann mistet livet i en frontkollisjon i Hokksund søndag kveld. Flere av busspassasjerene ble skadd. Foto: Terje Bendiksby/Scanpix
DØDSULYKKE: En ung mann mistet livet i en frontkollisjon i Hokksund søndag kveld. Flere av busspassasjerene ble skadd. Foto: Terje Bendiksby/ScanpixVis mer

19-åring omkom i busskollisjon

En død og 13 skadd da en buss og en varebil kolliderte i Hokksund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 19 år gammel mann omkom, tre personer ble sendt til sykehus og rundt ti personer ble sendt til legevakt etter at en varebil og en buss kolliderte på E134 i Øvre Eiker i Buskerud søndag ettermiddag.


Politiet fikk melding om ulykken klokken 17.50.


- Det er en buss og en bil som har kollidert. Mannen som kjørte bilen, omkom i ulykken. Han er 19 år og hjemmehørende i Nedre Eiker, opplyser operasjonsleder Jon Sverre Thorset i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.


Til sammen tre personer i bussen ble sendt med ambulanse til sykehus. En av dem var føreren av bussen. Alle tre skal ha fått moderate skader, opplyser politiet.


Rundt ti passasjerer ble sendt i taxier til legevakten i Kongsberg for sjekk. Bussen skal ha vært nesten full da ulykken skjedde. Ifølge Drammens Tidendes nettutgave ble busspassasjerene sperret inne i bussen i mellom fem og ti minutter.

Mannen som omkom, var alene i bilen. Bilen hans kolliderte med Timeekspressen som var på vei fra Oslo til Notodden. Kollisjonen skjedde mellom Langebru og Loesmoen i Øvre Eiker.


(NTB)

ALENE I BILEN:   Mannen som mistet livet var alene i bilen. Foto: Terje Bendiktsby
ALENE I BILEN: Mannen som mistet livet var alene i bilen. Foto: Terje Bendiktsby Vis mer