FUNNET DREPT: Politiet rykket ut til boligområdet på Ime i Mandal etter melding om en skyteepisode klokka 11.39 i dag. På stedet fant de en mann drept. En 19 åring er pågrepet for drapet. Politiet har markert det som framstår som et skytevåpen på åstedet. Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet
FUNNET DREPT: Politiet rykket ut til boligområdet på Ime i Mandal etter melding om en skyteepisode klokka 11.39 i dag. På stedet fant de en mann drept. En 19 åring er pågrepet for drapet. Politiet har markert det som framstår som et skytevåpen på åstedet. Foto: Sondre Steen Holvik / DagbladetVis mer

19-åring pågrepet etter drapet i Mandal

Kjørte fra åstedet i bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vet du noe om saken? Har du tips, bilder, innspill eller video? Last opp videoen din til DBTV-desken, send SMS/MMS til 2400, ring oss på 24 00 00 00 eller skriv til oss på 2400@dagbladet.no.

(Dagbladet): En person er død etter en skyteepisode i en bolig i Mandal i Vest-Agder. Politiet har pågrepet en antatt gjerningsmann.

Stasjonssjef ved politiet i Mandal, Leif Vagle, sier på en pressekonferanse klokken 13.40 at en 19 år gammel mann er pågrepet etter etter drapet, som skjedde på Ime i Mandal, og at vedkommende «har knyttet seg til drapshandlingen».

19-åringen er ikke formelt avhørt.

- Klokken 11.39 fikk politiet melding om skudd utenfor en adresse på Ime i Mandal. Politiet kom raskt til stedet, og konstaterte at en person var død. Samtidig fikk vi melding om at det hadde kjørt en bil fra stedet, sier Vagle.

Politiet har ikke identifisert personen som er drept.

- En patrulje fulgte bilen, som kjørt langs Rv 455. Den ble stanset på Møllsletta, om trente n mil fra åstedet.

- Bilføreren er den antatte gjerningsmannen, og han har knyttet seg til åstedet og hendelsen. Han er 19 år gammel, sier Vagle.

Hendelsesforløpet er så langt ukjent for politiet. Saken etterforskes som et drap.

På bilder fra åstedet har politiet satt ned en markør ved det som framstår som et skytevåpen på en parkeringsplass. Bak står en bil med knust rute.

Vagle ønsker overfor Dagbladet ikke å kommentere om det er funnet noe våpen i saken.