19-åring pågrepet for knivdrap

25 år gammel mann døde etter knivstikk i halsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Vestfold bekrefter at én person ble drept etter en knivstikkingsepisode i Sandefjord torsdag kveld.

- Det var en 25 år gammel mann som ble drept og en 19-åring er pågrepet mistenkt for drapet, sier operasjonsleder Einar Paulsen i Vestfold politidistrikt til Dagbladet.no like før midnatt.

19-åringen er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, opplyser politiet.

Flere i mannens nærmeste familie skal ha vært vitne til knivstikkingen. Ambulansepersonell drev gjenopplivingsforsøk, men 25-åringens liv stod ikke til å redde.

Knivstikkingen skjedde i Vardenlia i utkanten av Sandefjord. Politiet ble varslet klokken 21.54. 

Politiet kan foreløpig ikke si noe om hva som ligger bak knivstikkingen.

- Vi ønsker foreløpig ikke å uttale oss om bakgrunnen til de involverte, sier politiinspektør Ole Bjørn Sakrisvold til Dagbladet.no.

Politiet jobber ut i fra en teori om at 19-åringen er alene om ugjerningen, men tør ikke utelukke at flere kan være involvert.

- Vi holder alle muligheter åpne, sier politiinspektøren.

19-åring pågrepet for knivdrap

Politi tok i bruk hundepatrulje i jakten på gjerningsmenn etter knivstikkingen.

LIVET STOD IKKE TIL Å REDDE: Ambulansepersonell forsøkte å berge 25-åringens liv. Han ble påført knivstikk i halsen. Foto: Lasse Ljung/Nyhetsfoto
LIVET STOD IKKE TIL Å REDDE: Ambulansepersonell forsøkte å berge 25-åringens liv. Han ble påført knivstikk i halsen. Foto: Lasse Ljung/Nyhetsfoto Vis mer