Dødsulykke:

19-åring siktet etter traktorpåkjørsel i Oslo

Tirsdag omkom en kvinne i 40-årene etter å ha blitt påkjørt av en traktor med påmontert snøfreser i Oslo. Sjåføren er nå siktet for brudd på veitrafikkloven.

DØDE: En person mistet livet etter å ha blitt påkjørt av traktor i krysset mellom Sandakerveien og Hans Nielsen Hauges gate seint tirsdag kveld. Foto: Dagbladet-tipser.

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
DØDE: En person mistet livet etter å ha blitt påkjørt av traktor i krysset mellom Sandakerveien og Hans Nielsen Hauges gate seint tirsdag kveld. Foto: Dagbladet-tipser. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En kvinnelig syklist i midten av 40-åra mistet livet etter å ha blitt påkjørt av en traktor på Sandaker i Oslo ved 20-tida tirsdag kveld.

Onsdag melder politiet at de har siktet traktorsjåføren, en 19 år gammel mann, for brudd på vegtrafikklovens paragraf 3, melder Aftenposten. Politiet har også inndratt 19-åringens førerkort.

- Vi har tatt beslag i mannens førerkort. Vi har også tatt beslag i traktoren og sykkelen som var involvert i hendelsen, for å gjennomføre tekniske undersøkelser, sier Anders Strøm, politiførstebetjent ved avsnitt for spesialetterforskning i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Traktoren som var involvert i dødsulykken veier ifølge Aftenposten åtte tonn og hadde en påmontert snøfreser.

Nye avhør

Politiet opplyser at etterforskningen av dødsfallet er i startfasen, og at de ikke har konkludert i saken. De er derfor også tilbakeholdne med opplysninger om hendelsesforløpet, samt hva som har kommet fram i avhør av 19-åringen.

- Han er avhørt én gang. Det kan også hende at vi må gjennomføre et avhør til. Det samme gjelder også flere vitner til hendelsen, sier Strøm til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer