19 åring skjøt og drepte foreldrene på universitet i Michigan

19-åringen som mistenkes for å ha drept sine foreldre på et universitet i Michigan fredag, er pågrepet, opplyser politiet.

PÅGREPET: 19-åringen som mistenkes for å ha drept sine foreldre på et universitet i Michigan fredag, er pågrepet. Foto: Lisa Yanick Litwiller/The Morning Sun via AP)
PÅGREPET: 19-åringen som mistenkes for å ha drept sine foreldre på et universitet i Michigan fredag, er pågrepet. Foto: Lisa Yanick Litwiller/The Morning Sun via AP)Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet mener at James Eric Davis Jr. (19), som er student ved Central Michigan University i byen Mount Pleasant, skjøt og drepte foreldrene sine da de kom for å hente ham for å ta ham med på vinterferie fredag morgen lokal tid.

Flere enn 100 politibetjenter har søkt etter den antatte gjerningsmannen etter at han stakk fra åstedet. Han ble pågrepet uten dramatikk lørdag, etter at en person hadde sett ham på et tog i nærheten av universitetet kort tid etter midnatt.

På en pressekonferanse fredag ettermiddag advarte politiet folk mot å konfrontere ham dersom noen skulle komme nær ham.

- Han er trolig bevæpnet og farlig, uttalte en talsmann for politiet.

Motivet for dobbeltdrapet er foreløpig ikke kjent, men ifølge politiet ble 19-åringen torsdag kveld ble fraktet til sykehus på grunn av rusrelaterte problemer, trolig en overdose.

(NTB)