19-åring voldtatt i Oslo

Politiet lette i morgentimene i dag etter en mann som skal ha voldtatt en 19 år gammel kvinne i en leilighet på Frogner i Oslo. Kvinnen skal ha tatt piratdrosje sammen med mannen, og en av politiets teorier går ut på at mannen kan ha samarbeidet med sjåføren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gjerningsmannen oppholdt seg allerede i drosjen da kvinnen fikk haik. På en adresse skal kvinnen ha blitt med mannen opp i leiligheten, og der skal voldtekten ha funnet sted. Politiet ble varslet av en forbipasserende som fant kvinnen hysterisk skrikende og halvnaken på gaten.

- En av våre teorier er at de to mennene har samarbeidet om dette, sier operajonsleder Vidar Hjulstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Kvinnen var i en slik opprørt tilstand at hun ikke var i stand til å peke ut leiligheten som hun ble voldtatt i. Signalementet på gjerningsmannen var heller ikke særlig godt.

Til politiet har hun fortalt at han er mellom 40-45 år, har svart, kruset hår, stor mage, og er mørk i huden.

Kvinnen er kjørt til Legevakten, og politiet har ennå ikke fått avhørt henne, opplyser vaktleder Johan Gundersen ved Kriminalvakta i Oslo til Dagbladet.no.