19-åringen døde av brannskadene

Bergen (NTB): Totalt er nå 62 døde etter katastrofebrannen i Gøteborg natt til fredag. Den 19 år gamle gutten Norden La Ma døde i morges på Haukeland sykehus i Bergen, og ytterligere en person er død på sykehus i Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

19-åringen ble fredag kveld transportert med fly fra Gøteborg til Bergen.

Tilstanden hans ble søndag formiddag vurdert som stabil. Men han ble plutselig dårligere ut over ettermiddagen og kvelden, og livet hans stod dessverre ikke til å redde, opplyser sykehuset i dag tidlig.

Tilstanden for den andre pasienten som ble overført til Haukeland sykehus, den 15 år gamle jenta Neda Ghilichkhani, er stabil, opplyser sykehuset.

Moren til den 19 år gamle gutten, Laxmi Anderson, fortalte på en pressekonferanse på Haukeland sykehus søndag at hun har en sønn til som ble skadet i brannen i Gøteborg. Den andre gutten er 21 år og ligger på sykehus i Gøteborg. Begge guttene kom fra Nepal.

- Det var først lørdag morgen klokken fem at jeg fikk vite at Norden var på sykehus i Bergen, sier Laxmi Anderson. Fra jeg fikk vite om brannen hadde jeg da lett etter ham, spurt kamerater om de hadde sett ham og lett på sykehus, fortalte hun.