19-åringene nekter alt

SOGNDAL (Dagbladet): Det ble en tung dag for Kari Beheim Karlsen og datteren Sandhya. I Indre Sogn herredsrett fikk de et sterkt møte med de to 19-åringene som er tiltalt for rasistisk oppførsel, vold og trusler mot Sandhyas storebror Arve.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Arve Beheim Karlsen druknet i Sogndalselva for to år siden, etter å ha blitt forfulgt av 19-åringene. De to, som først var siktet for drap, nektet straffskyld i retten i går.

Kari Beheim Karlsen avslo å sette ord på følelsene sine, da den første av ni dagers rettsforhandlinger var slutt.

Sammen med henne var artisten Kine Hellebust, som hun er blitt kjent med etter at hun tok kontakt med Verdikommisjonen.

- Det er sterkt for Kari å gå igjennom dette igjen, hun har jo vært igjennom det så mange ganger. Kanskje tenker hun at: Kan de ikke bare si at de har gjort det, «beklager», og så kan de stå for det. Vi har jo alle gjort feil. Noen av oss står for dem, og da kan vi gå videre, sier Kine Hellebust, som er blitt en nær venn av familien.

Nekter

I tillegg til befaring i Sogndal sentrum, fikk retten i går høre forklaringen fra den antatte hovedmannen, en arbeidsledig 19-åring fra Naustdal.

Både han og den andre tiltalte, en 19 år gammel snekkerlærling fra samme sted, innrømmer at de løp etter Arve i retning Sogndalselva den kvelden han druknet. De nekter for at de ropte skjellsord og slengte rasistiske utsagn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer